Törzsvásárlói kör építés egyszerűen

Úgy fejlesztenéd vállalkozásodat, hogy az költséghatékony, környezetbarát és innovatív legyen egyszerre? Mi egy megfizethető értéknövelő szolgáltatást kínálunk vállalkozásodnak.
A Jutalomkártya Program olyan multibrand hűségprogram megoldás, amelyben saját arculatú hűségkártyát bocsáthatsz ki, vásárlóidat egyszerűen regisztrálhatod. A kártyabirtokosok bármikor ellenőrizhetik egyenlegüket, megtekinthetik dedikált ajánlataikat, akár otthon vagy útközben. Vállalkozásod pedig növelheti árbevételét az olyan hasznos funkciókkal, mint az ajándékkártya kibocsátás vagy a kedvezmény.hu hirdetésfeladás.

Szerezz versenyelőnyt a vállalkozásod saját Jutalomkártya programjának beindításával! Mi készen szálltunk neked mindent hűségprogramod sikeréhez! Segítünk neked maximalizálni a vásárlóid megtartását és növelni költéseiket.

Ajándékkártya és kupon értékesítés

A Jutalomkártya egyedülálló hűségprogramot biztosít vállalkozásod számára, erősíti a kapcsolatodat vásárlóiddal és lehetővé teszi az adatbázis-marketing tevékenységhez legfontosabb adatok összegyűjtését és rendszerszintű kezelését olyna funkciók biztosításával, mint az automatikus üdvözletek küldése vagy alkalmi tömeges e-mailek, célcsoportra dedikált ajánlatok célba juttatása.

Ellentétben a tipikus kártyaprogramokkal, a Jutalomkártya vállalkozásodnál történő vásárlásra ösztönöz. Nálunk Te, mint kereskedő vagy a fókuszban, a hűségprogramot rendszerünkben vállalkozásodra szabhatod, amelyhez folyamatos szakmai támogatást biztosítunk. Webalapú megoldásaink és az MKH ADMIN alkalmazáson keresztül mobileszköz párosítással mobilizálható.

TÖBBSZINTŰ NAGYVÁLLALATI JUTALOM ÉS MUNKAVÁLLALÓI HŰSÉGPROGRAMOK

Ügyfélélmény növelés zökkenőmentesen

Reszponzív, ügyfélközpontú hűségmegoldásaink személyre szabhatók a nagyvállalatok számára, mint tettük ezt az E.ON Jutalomkártya Program esetében, amelynek keretében közel 400 ezer jutalomkártyát és 2,5 millió jutalomkupont bocsátottunk ki eddig.

Többszintú jutalmazási rendszerünk támogatja a márkaépítést, leadgenerálást, az ügyfélélmény növelést és az értékesítést. A könnyen használható irányítópultunkon keresztül a személyzet gyorsan rögzítheti a tranzakciókat, ideértve a digitális kártyakibocsátást, amely a legjobb megoldás arra, hogy költséghatékonyan széles körre kiterjeszthető legyen a Jutalomkártya programotok, amely gyors hozzféréssel képes biztosítani a kártyával elérhető előnyöket az ügyfeleknek. 

Lehetőségetek van arra, hogy az értékesítési helyen vagy az ügyfélváróban, vagy a bérelt marketingállomáson, vagy az értékesítő kollégákhoz kihelyezett, kioszkszerű állomáson, tableten vagy okostelefonon keresztül regisztráljanak hűségprogramodba a leendő ügyfelek, egyúttal a meglévő kártyabirtokosok bejelentkezhetnek, és ajánlásaikkal vagy más aktivitással jutalompontokat vagy dedikált kuponokat szerezhetnek. API-kapcsolattal és iframe beágyazással a funckiók saját webes felületre integrálhatóak.

 Jutalomkártya Program lehetővé teszi, hogy hozzáadott értéket teremtsetek cégetek számára, valamint a brandépítés célzott és hatékony eszköze a saját arculatú kártya
A döntés a tietek, a többit mi biztosítjuk számotokra egy sikeres Jutalomkártya Program megvalósításához! 

FOGLALJ BEMUTATÓT VAGY TEGYÉL FEL KÉRDÉST!